Slavíme 25. výročí. Soutěžte

Charitativní snídaně: Zaměstnanci ING bank upekli dobrou věc

Celkový počet obrázků v galerii: 2

Přispět prarodičům, kteří sami vychovávají dva školáky, na jejich doučování a pomoci dětskému domovu financovat nájem „tréninkového bytu", kde mohou bezpečně získat zkušenosti s provozem domácnosti, hospodařením s penězi, mezilidskými vztahy a novým sociálním prostředím. Takto se rozhodli pomoci zaměstnanci ING Bank. A tak ve středu 7. listopadu uspořádali již tradiční charitativní snídani. Upekli a uvařili sladké i slané dobroty a prodávali je svým kolegům. Vybranou částku následně banka zdvojnásobila. Vybrali celkem 34 500 Kč, což je rekordní částka v několikaleté historii charitativních snídaní ING Bank. Banka navíc tuto částku ještě zdvojnásobila, čímž bude moci pravděpodobně podpořit ještě nějaký další projekt pro děti z pěstounských rodin či dětských domovů, kterým se dlouhodobě věnuje v rámci svého ING Bank Fondu Nadace Terezy Maxové.

„Charitativní snídaně pořádáme dvakrát ročně již řadu let. Tato však byla v mnoha směrech výjimečná. Nejen tím, že jsme vybrali nejvyšší částku v historii, ale zároveň jsme v rámci sta let České republiky rozšířili snídani i o prodejní výstavu obrázků dětí z dětských domovů na téma staletého výročí země. Výtěžek z prodeje obrázků tak doplnil peníze získané prodejem slaných a sladkých dobrot,“ říká Veronika Němcová, předsedkyně ING Bank Fondu nadace Terezy Maxové dětem.