ING Investice rozšířily nabídku podílových fondů

03.06.2015

ING Investice rozšířily nabídku podílových fondů

ING Investice, unikátní koncept investování do podílových fondů od ING Bank, rozšířily nabídku podílových fondů o další tři regionální fondy s různou mírou rizikovosti. Banka tím reaguje na požadavky klientů a úspěch ING Investic, se kterými od jejich uvedení na trh v loňském říjnu investovalo už více než pět tisíc klientů částku přesahující půl miliardy korun.

„Do portfolia ING Investic byly přidány tři akciové fondy, protože právě akciové tituly dokážou ve stávajícím úrokovém prostředí jako jediné nabídnout při delším časovém horizontu stabilně vyšší výkonnost,“ říká Libor Vaníček, ředitel retailového bankovnictví ING Bank, a dodává: „Rozdělením do konkrétních regionů chceme nabídnout něco navíc – možnost vyzkoušet si investování v konkrétní části světa. Díky tomu má investor příležitost zjistit, co s investicemi udělá americký, evropský nebo asijský trh. Všechny regiony jsou dostatečně velké a silné, aby bylo zachováno adekvátní rozložení titulů v rámci fondu.“

Nabídku ING Investic rozšiřují tyto světové fondy:

Všechny tři nově zařazené podílové fondy jsou vedeny v českých korunách, investice tak neohrožují výkyvy měnových kurzů. ING Investice lze založit on-line a podílové fondy mohou investoři nakupovat a spravovat prostřednictvím internetového nebo mobilního bankovnictví ING. ING Bank nabízí – prostřednictvím ING Investic – jako první banka v České republice investorům alternativní způsob zhodnocování úspor bez vstupních a výstupních poplatků. Více informací o ING Investicích získáte na www.ingbank.cz.