ING Bank spustila nové webové stránky

22.02.2013

ING Bank spustila nové webové stránky

ING Bank má od 19. února nové webové stránky. Na její tradiční adrese www.ingbank.cz návštěvníka nově přivítá moderní a vzdušný vzhled stránek s přehlednější strukturou. Navigace řešená prostřednictvím "megamenu" umožní dostat se k požadované informaci jedním kliknutím. Příznivci mobilních technologií ocení i  optimalizaci pro zobrazení na tabletech a smartphonech.

"Nové technologie jdou kupředu obrovským tempem. A  naši klienti na to zcela oprávněně reagují požadavky na dostupnost našich služeb právě prostřednictvím těchto moderních zařízení. Proto jsme se v posledních měsících na tuto oblast zaměřili," říká Libor Vaníček, ředitel retailové části ING Bank ČR. "Na sklonku loňského roku jsme představili ING Mobilní bankovnictví pro snadnou a dostupnou správu ING Konta a ING Fondů z  iPhonu nebo iPadu. Dalším krokem, kterým vycházíme vstříc našim klientům, jsou právě zjednodušené webové stránky ING Bank," doplňuje.

Hlavní výhody nové webové prezentace ING Bank: