ING předala zdravotníkům z první linie antibakteriální ponožky od českého výrobce

03.12.2020

Praha - 2250 párů antibakteriálních ponožek pro lékaře a sestry z první linie. V úterý 1. prosince je ve Fakultní nemocnici v Motole předali zástupci banky ING Česká republika. Speciální antibakteriální ponožky se stříbrným vláknem vyrábí v Hořovicích u Berouna česká firma Výroba ponožek, s.r.o. Pro dětské pacienty přivezlo ING plyšové lvíčky.

Naším cílem bylo vyjádřit vděk a úctu lékařům a sestrám v první linii a zároveň jim poskytnout něco užitečného. Od lékařů jsme se dozvěděli, že právě antibakteriální ponožky se hůře shánějí. Jsme rádi, že jsme zároveň mohli podpořit jejich tuzemského výrobce,“ říká Marek Zeman, manažer public affairs banky ING Česká republika, který ponožky předával (na fotografii vpravo). Vedle něho Eva Laurichová z banky ING, jednatel firmy Výroba ponožek Radek Lošák, Yana Kubik, vedoucí oddělení ústředních skladů FN Motol, a Štěpánka Honková, vedoucí oddělení interního auditu FN Motol.