Grantová komise ING Bank fondu schválila v dubnu 43 žádostí a rozdělila 558 tis. Kč

19.04.2021

Grantová komise ING Bank Fondu Nadace Terezy Maxové dětem (NTMd), odhlasovala podporu 43 projektům a přerozdělila mezi ně 558 140 Kč. Celkem se sešlo ve druhém kole 57 žadatelů s celkovými požadavky ve výši 1 196 870 Kč. Zaměřili jsme se opět na projekty vzdělávání, doučování a rozvoje dětí.

Vzdělávání a rozvoj znevýhodněných dětí nesmí zastavit ani současná pandemie koronaviru. Podpořili jsme tak například projekty, které umožní doučování dětí nebo zajistí ochranné pomůcky pro dobrovolníky, kteří pomáhají v dětském domově s doučováním. Zároveň věříme, že se pandemická situace do léta zlepší a děti budou moci vyrazit na tábory, a proto jsme schválili příspěvek na letní prázdninové pobyty pro přibližně 150 znevýhodněných dětí. Schválili jsme i příspěvky na řadu hudebních, sportovních a dalších kroužků a také u nich si všichni přejeme, aby si je děti mohli užít,“ vysvětluje Pavel Heřmanský, předseda grantové komise ING Bank Fondu NTMd.

Informace o všech podpořených projektech.